Gördel efter graviditet & förlossning Belly Bandit

Gördel att använda efter graviditet & förlossning. Belly Bandit stödgördlar att använda efter graviditeten,  våra maggördlar hjälper magen att dra ihop sig och kroppen att återhämta sig efter förlossningen. Även figurformade linnen och amningstoppar från originalet, amerikanska Belly Bandit. Märket från Hollywood, Los Angeles som valts gång på gång av både kändismammor och alla andra härliga mammor runt om i världen. Skapat av mammor för mammor för att hjälpa figuren att hitta tillbaka efter din förlossning.


Belly Bandit gördel efter graviditet & förlossning

En gördel att använda efter graviditet & förlossning ger extra stöd till en nybliven mammamage. Ett tips är att packa med sig sin Belly Bandit redan  i BB-väskan och börja använda den så snart som möjligt efter förlossningen. När bebisen kommit och livmodern ska dra ihop sig känns det skönt att kunna hjälpa den att trycka ihop sig igen. Du får genom att använda en anpaasad maggördel ett bra stöd under tiden som musklerna hittar tillbaka till sin position igen. Efter en förlossning och även efter ett kejsarsnitt är magen slapp och musklerna kan behöva stöd av en gördel speciellt designad för just detta. Det är därför många fördelar med att använda en Belly Bandit

Maggördel, korsett efter graviditet

 Använd en maggördel efter graviditeten och förlossningen om du vill hjälpa kroppen och figuren att återhämta sig snabbare. Du får även lättare att hålla en bra hållning och du får ett skönt stöd för både mage & rygg. Det är lättare att hålla in magen när det får lite hjälp att stötta den uttänjda magmusklerna. Använd en gördel efter graviditet, förlossning och kejsarsnitt så snart som möjligt efter förlossningen och så länge det behövs. Det finns en rekommenderad tid men det går bra att fortsätta använda gördeln så länge du tycker att det behövs.

Kan man använda en gördel efter en förlossning med kejsarsnitt?

Du kan använda en Belly Bandit både efter vaginal förlossning och en förlossning som skett med kejsarsnitt. Om din förlossning skett med kejsarsnitt kan du rådgöra med personalen om när det är lämpligt att först börja använda din gördel. Vi har flera modeller att välja mellan både oklädda varianter samt gördlar som är täckta med tyg. Alla har samma effekt men vilken som är bäst för dig och passar dina behov bäst väljer du själv!