Set med barntallrik

Söta barntallrikar i design Ekorre med sugpropp som säljs i set med matchande haklapp. Både tallrik & haklapp är tillverkade i livsmedelgodkänd silikon och lätta att diska. Silikontallriken har praktisk sugpropp undertill som gör att den stannar på plats. En tallrik till bebis & barn som är delad med flera fack att dela upp maten eller mellanmålet i. Haklappen är tunn, mjuk och bekväm att använda. Vårt tallriksset kommer i en presentask som passar bra att ge bort till bebis, dop och namngivning och lätt blir en uppskattad och använd present då Ekorren lätt blir en favorittallrik även av ett lite större barn.


Barntallrikar med Sugpropp - Fina tallrikar till barn

Våra fina tallrikar i silikon har alla en sugpropp under som gör att de stannar på plats. Fungerar jättebra att använda till en bebis som matas men är även perfekt till ett lite större barn som vill börja äta själv. Sugproppen underlättar då att tallriken inte glider omkring på bordet. Våra barntallrikar är tillverkade i silikon som inte går sönder om olyckan skulle vara framme och tallriken trots allt skulle hamna på golvet.

Söt delad tallrik till barn

Alla våra set med tallrik & haklapp passar bra till både pojkar & flickor. Välj en favorit mellan alla fina färger i kollektionen. Köp till ert eget barn eller ge bort som bebispresent, vid dop eller namngivning. Alla våra set med barntallrik & haklapp kommer färdiginpackade i en fin presentförpackning klar att ge bort som den är om man så önskar. Vi har roliga tallrikar i form av en fin Ekorre som barnet lätt gör till sin favorit och vill använda länge. Den delade tallriken är även perfekt till olika snacks och mellanmål till det lite större barnet.

Tallrikar i silikon till bebis & barn

Vi har många fina färger på våra populära barntallrikar och alla kommer med en matchande haklapp i samma färg.  En uppskattad tallrik till en liten kille eller tjej. En fin presentask med silikontallrik & haklapp är ett bra förslag om du vill satsa på en fin och praktisk present. Våra tallrikar & haklappar är tillverkade i livsmedelgodkänd silikon som är lätt att hantera och rengöra. 

Barntallrik & haklapp i set med Fri Frakt

Alla våra tallriksset för barn har hög kvalitét. Välj den presentask som du gillar allra bäst och få den levererad med Fri Frakt. Behöver du en present som skickas direkt till mottagaren så går det också bra om du väljer att betala med Swish och meddelar oss detta i samband med beställning.