I lager

Doppresent flicka - dopsmycke Fyrklöver i äkta 925 silver

349 kr
Leverantör: Sweethearts

Ge bort ett fint halsband med Fyrklöver i äkta 925 sterling silver i doppresent. Ett halsband med ett sött Fyrklöver passar perfekt som dopsmycke till en liten flicka. En fin dopgåva är vårt barnhalsband med ett fyrklöver i rent silver med fyra glittrande stenar. Kedja i barnlängd medföljer, 35cm lång. Detta smycke tillhör vår kollektion MINI med smycken i liten storlek som har fina och välgjorda detaljer och är en söt present vid dop och namngivning såväl som till babypresent, födelsedag eller julklapp..

Smycket levereras med organzapåse och en ihopvikbar presentask med snöre. Storlek hänge:  9 x 12 mm. 

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.

Våra dopsmycken till barn är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med söta barnhalsband som alla har fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant.

Att ge bort ett halsband som doppresent eller vid namngivning är en klassisk och uppskattad present och våra skyddsänglar är populära gåvor som passar lika bra till babypresent, födelsedag & julklapp. Alla smycken levereras med presentförpackning för att enkelt kunna ges bort i present.

Smycken är populära redan som babypresent. Ett minne som vi då rek. sparas och används från 3 års ålder.