Doppresenter till Flicka

Fina doppresenter till flicka, här finns söta dopgåvor att välja mellan till en liten tjej. Köp ett fint barnsmycke från Sweethearts med en fin presentförpackning för en klassisk doppresent. Våra set med överraskningsdockor från Rosa & Bo är en designad babyleksak med en fin kaninskallra i mitten, en mjuk gosedjursfilt från Mary Meyer är alltid en uppskattad present till dop eller namngivning. Vill du ha en mer ovanlig och originell present så köp en härlig prisbelönt kattpotta som kan bäras som en liten väska. Välj en Funkybox förvaring till våtservetter om du vill ge en användbar doppresent eller ett par riktigt söta babyskor eller en underbar tyllkjol från Sweethearts.


Doppresenter till flicka

Behöver du tips på en doppresent till flicka? Vi har förslag på gåvor att ge vid namngivning & dop som självklart även går att ge som babypresent vid andra tillfällen som t.ex. till födelsedag eller i julklapp till någon liten tjej. Välj mellan fina smycken som minne av dopdagen eller satsa på en mer originell och ovanlig doppresent. Vi har valt ut många förslag på presenter och lagt dem i en särskild kategori men givetvis går det bra att kika runt i hela butiken efter något som känns rätt.

Present till namngivning & Gåvor till Dop

Vi har delat upp våra dopgåvor i olika kategorier för flickor & pojkar men det går givetvis lika bra att välja från både dessa oavsett kön på barnet. Skulle ni vilja byta färg från t.ex. blått till rosa silkespapper i någon av våra presentaskar så går det bra att meddela era önskemål i samband med köp. Eller om du vill välja en egen kombination av produkter och få packat som en gåva tillsammans. Vi försöker att lösa det mesta så att du får den doppresent som känns bäst att ge bort och blir en uppskattad gåva till bebis och föräldrar.

En klassisk Doppresent är Smycken

Det finns mycket att välja mellan att ge som doppresent till en liten tjej. En klassisk doppresent är ett smycke som kan sparas och användas när barnet blivit lite större. Vi har ett stort utbud av söta Sweethearts barnsmycken som passar bra som dopsmycke till en flicka. Välj mellan alla fina halsband och armband  i äkta 925 Sterling Silver varav några ligger bland våra förslag på doppresenter men det går också bra att kika i kategorierna med hela kollektionen.  Vi har även fina färdigpackade presentaskar, klara att ge bort som de är. Välj en med det innehåll som tilltalar mest, oftast är det en blandning av något mer praktiskt som t.ex. en Funkybox att förvara våtservetterna i och något fint och roligt att leka med som t.ex. våra söta överraskningsdockor från Rosa & Bo eller en mjuk Snuttefilt. För en mer originell och ovanlig doppresent så kan man ge bort en söt kattpotta från My Carry Potty som blir ett glatt minne när den är dags att använda. 

Beställ en doppresent till tjej med Fri Frakt

Vi erbjuder väl utvalda doppresenter i snygg design och av hög kvalitét så att du ska kunna välja den som passar bäst och blir en uppskattad gåva vid namngivningen eller dopet.  Hos oss kan du köpa en doppresent till flicka och få den skickad helt utan fraktkostnad. Väljer du att betala din beställning med Swish har du även möjlighet att kontakta oss i samband med att beställningen läggs och få den skickad direkt till mottagaren med valfri adress inom Sverige.