Doppresenter till Pojke

Fina doppresenter till pojke, här finns söta dopgåvor att välja mellan till en liten kille. Köp ett fint barnsmycke från Sweethearts med en fin presentförpackning för en klassisk doppresent. Våra set med överraskningsdockor från Rosa & Bo är en designad babyleksak med en fin kaninskallra i mitten, en mjuk gosedjursfilt från Mary Meyer är alltid en uppskattad present till dop eller namngivning. Vill du ha en mer ovanlig och originell present så köp en härlig prisbelönt pingvin- eller kopotta som kan bäras som en liten väska. Välj en Funkybox förvaring till våtservetter om du vill ge en användbar doppresent eller ett par riktigt söta babyskor från Sweethearts.


Doppresenter till pojke

Vad ger man i doppresent till en pojke? Här finner du våra tips på presenter till dop & namngivning som givetvis även passar bra som gåva vid andra speciella tillfällen när man vill ge bort något fint! Förr var det vanligast att man gav bort en minnessak på dopdagen men nu är det fritt fram att välja något som säkert blir både mer använt & uppskattat av både barn och föräldrar.

Dopgåva & Namngivningspresent

Alla våra dopgåvor passar bra till både pojkar & flickor men då vi vet att många tycker att det är lite svårare att hitta något fint till en liten pojke har vi delat upp det i en kategori med saker som vi tycker är extra fina och passar bra till en kille som bebispresent, vid dop eller namngivning. Dessutom är många av förslagen färdiginpackade i en fin presentförpackning klar att ge bort som den är.

Dopsmycke och andra förslag till kille

Vi har många fina produkter som passar bra som doppresent till en liten kille. Välj ett fint dopsmycke till pojke om du vill ge bort en klassisk och uppskattad present till dop eller namngivning. En fin presentask med haklappar, Funkybox förvaringsaskar till våtservetter eller ett matset om du vill satsa på en fin och praktisk present. Våra söta babyleksaker från Rosa & Bo är designade, prisvinnande produkter som är en prydnad att titta på även när de inte leks med. Dessa kan även användas som dekoration i barnrummet tills barnet är stort nog att leka med dem själv. För en originell och annorlunda doppresent så finns våra fina bärbara pottor från My Carry Potty, en gåva som sannolikt blir till stor användning. 

Present till dop med Fri Frakt

Alla våra tips på doppresenter har hög kvalitét. Välj den som känns allra bäst för just dig att ge bort och passar till mottagren. Köp din doppresent till pojke hos oss och få den levererad med Fri Frakt. Behöver du en present som skickas direkt till mottagaren så går det också bra om du väljer att betala med Swish och meddelar oss detta i samband med beställning.