Halsband med Kors till tjej/ dam/ barn i Silver

Halsband med vackra kors i äkta silver. Se vår fina kollektion med silverhalsband med kors till tjej/ dam. Eleganta och stilrena korshalsband till både tjej/ dam/ barn. Halsband med kors som alla är i äkta 925 sterling silver med fina och välgjorda detaljer. Välj halssmycken i olika design. Samtliga halsband kommer med silverkedja i en längd som passar till vuxen eller barn. Vi levererar alltid med presentförpackning så att halsbandet lätt ska kunna ges bort som en uppskattad present t.ex. vid dop eller konfirmation. 


Halsband med kors till tjej/ dam i silver

Våra fina silverhalsband med kors till tjej/ dam är en passande present även till barn då det finns möjlighet att välja mellan en kortare eller längre silverkedja till smycket. Alla våra korshalsband är tillverkade i äkta 925 sterling silver med stämpel. Flera halsband har även rhodium plätering för ytterligare hållbarhet. Välj mellan klassiska släta kors, varianter med odlade pärlor eller glittriga kors med vackra cubic zirkonia stenar.

Att bära ett halssmycke med ett kors är populärt både av den som vill ha en kristen symbol men det är även en populär design att bära som en ren modeaccessoar. Ett kristet kors är ett klassiskt dopsmycke och konfirmationspresent. Ett litet kors i en halskedja blir ett fint minne från dopdagen eller konfirmationen.

Ge bort ett silverkors i present

Ett kors är en fin present som är populär både till vuxen och som dopsmycke, present vid namngivning och som konfirmationspresent till barn och ungdomar.

Vill du beställa ett halsband med en korsberlock på nätet så kika igenom vårt fina kollektion med vackra kors i modern design. Samtliga smycken har fina detaljer och håller hög kvalitét. Vi har klassiska modeller med en stilfull design eller lite mer lyxiga kors med glittrande och vackra stenar. I de flesta av våra kors med gnistrande stenar så består dessa av cubic zirkonia som är den framställda sten som närmast liknar en äkta diamant till utseendet.

Vi har både nättare hängen med lite mindre kors och kors i lite större storlek, på varje produktsida finns de exakta måtten på bredd och längd angivna. 

Hos oss kan du köpa ett korshalsband online

Vi har ett utbud av väl utvalda, vackra och stilrena kors i äkta silver. Hos oss kan du välja mellan att vänta lite längre och få en helt fraktfri leverans eller betala en lägre fraktkostnad för att få en lite snabbare leverans. Vi skickar alltid våra smycken i en fin presentask utan någon extra kostnad. Alla våra hängen med kors levereras med kedja, vanligtvis 35cm till barn och 45cm till vuxen men läs aktuell produktbeskrivning för den modell som intresserar dig. Det går även bra att kontakta oss om du har behov av en kedja i annan längd än den som annars medföljer.

Vill du köpa ett halsband med kors online så hoppas vi att du hittar en favorit i den här kategorin!