Silverhalsband kille/ herr

Vi har en modern kollektion med väl utvalda Silverhalsband till kille/ herr. Snygga halsband som alla är i äkta 925 Sterling Silver med hängen i oxiderat silver. Välj mellan symboler som Kompass, Örn, Drake och Vikingaskepp. Alla våra silverhängen har fina detaljer och motiv med passande budskap att ge bort. Samtliga halsband kommer med både hänge och tillhörande silverkedja. Vi levererar även med presentförpackning så att smycket lätt ska kunna ges bort som en uppskattad present. 


Halsband till kille/ herr i äkta silver

Alla våra herrhalsband är tillverkade helt i äkta 925 sterling silver. Varje smycke har stämpeln 925 på baksidan som garanterar detta. Ett smycke i äkta silver är ett hållbart smycke som kan användas och ge glädje under lång tid framöver.

Samtliga våra hängen till kille levereras tillsammans med en 50cm lång kedja så att smycket passar de flesta i längd. Se produktbeskrivning på det halsband du är intresserad av för exakt information om storleken på hänget. 

Killsmycken online

Vill du köpa ett killsmycke online så har vi en väl utvald kollektion med moderna smycken att välja mellan. Vi har både stilfulla och lite tuffare berlocker att välja mellan och olika motiv så att du ska kunna hitta en symbol som uppskattas av mottagaren.

Våra herrsmycken i silver är hållbara och håller hög kvalitét. Samtidigt har de en lagom prisnivå för att passa extra bra som tex studentpresent, examensgåva, konfirmationspresent eller till födelsedag. 

Ge bort ett halsband i present till en kille

Att ge bort ett silverhalsband i present till en kille är en personlig present som uppskattas. Vi har stilrena, moderna och lite tuffare smycken i silver som är lika populära att ge bort till någon som att köpa till sig själv.

Alla våra halsband till kille/ herr levereras i en fin presentask så att de är klara att ge bort och det finns möjlighet att välja en helt fraktfri leverans eller mot en låg fraktavgift få hem smycket lite snabbare.