Halsband Ängel - Smycken i Silver med Skyddsängel

Silverhalsband med vackra änglar. Se våra smycken med skyddsängel i äkta 925 silver. Köp ett Sweethearts halsband med ängel. Fri frakt & presentask! En kollektion med fina skyddsänglar som kan användas av både barn och vuxen. Vackra halsband med skyddsängel som alla är i äkta 925 sterling silver med fina detaljer. Välj mellan många smycken med olika modeller av änglar som hängen. Samtliga halsband kommer med ängel och tillhörande silverkedja där det går att välja mellan två olika längder, en som passar till barn och en med längd som passar till en vuxen. Vi levererar ditt beställda smycke med presentförpackning så att halsbandet lätt ska kunna ges bort som en uppskattad present. 


Halsband med ängel

Halsband och smycken med änglar och änglavingar är en populär present till både barn och vuxna. Våra berlocker med änglar levereras alltid tillsammans med en silverkedja och du kan välja mellan två längder beroende på om ängeln är till ett barn eller till tjej/ dam. Vanligtvis är kedjan 35cm till ett barn och 45cm till en vuxen men läs gärna aktuell produktbeskrivning på det halssmycke du är intresserad av att köpa för exakt information.

Skyddsängel i äkta silver

Alla våra änglar och smycken med änglavingar är tillverkade helt i äkta 925 sterling silver. Vissa har även rhodiumplätering vilket ger en exklusiv finish liknande vitguld och platina samt ytterligare hållbarhet. Är det ett hänge med en ängel som har stenar i sin design så är dessa oftast gjorda av cubic zirkonia vilket är den syntetiska sten som kommer närmast en äkta glittrande diamant till utseendet.

Änglar som dopsmycken

Många väljer att ge bort en söt skyddsängel i dopgåva som ett så kallat dopsmycke. Halsbandet blir då ett sött minne från dagen som barnet kan använda när det har blivit lite större och även ha glädje av sitt ängelhalsband under hela livet. Man kan också välja att ge bort en ängel eller ett par skyddande änglavingar som ett silversmycke vid konfirmation.

En silverängel kan också vara en omtänksam och betydelsefull present till någon vuxen tjej/ dam som behöver lite extra omtanke.

Välj ett smycke med en vacker ängel

Samtliga våra hängen med änglar och änglavingar levereras tillsammans med kedja och kommer i en fin presentask, klar att ge bort. Det finns ett lite snabbare leveransalternativ och ett som tar lite längre tid men kan väljas om man önskar en helt fraktfri leverans av sitt beställda smycke.