Halsband & Smycken med Hjärta i äkta 925 Silver

Kärleksfulla presenter till Alla Hjärtans dag & alla andra speciella tillfällen. Silverhalsband, örhängen, ringar & armband med vackra hjärtan. Se vår stora kollektion med fina smycken med hjärtan i äkta 925 sterling silver. Fri Frakt och Presentask! En kollektion med kärleksfulla silverhjärtan. Vackra halsband, örhängen & armband med hjärtan som alla är i äkta 925 sterling silver med eleganta och fina detaljer. Välj mellan ett litet eller stort hjärta, två hjärtan tillsammans eller en öppningsbar medaljong. Samtliga halsband kommer med hängsmycke och tillhörande silverkedja där det går att välja mellan två olika längder, en som passar till barn och en med längd som passar till en tjej/ dam. Vi levererar ditt beställda smycke i presentförpackning så att det lätt kan ges bort som en uppskattad present


Halsband med hjärta

Halsband och smycken med hjärta är en omtyckt och kärleksfull present till både barn och tjej/ dam. Våra hängsmycken med silverhjärta levereras alltid tillsammans med en silverkedja och du kan välja mellan två längder beroende på om hjärtat är till ett barn eller till tjej/ dam. Vanligtvis är kedjan 35cm till ett barn och 45cm till en vuxen men läs gärna aktuell produktbeskrivning på det halsband du är intresserad av att köpa för exakt information.

Hjärthalsband i äkta silver

Alla våra hjärthalsband är tillverkade helt i äkta 925 sterling silver. Vissa har även rhodiumplätering vilket ger en exklusiv finish liknande vitguld och platina samt ytterligare hållbarhet. Är det ett hänge med en hjärta som har stenar i sin design så är dessa oftast gjorda av cubic zirkonia vilket är den syntetiska sten som kommer närmast en äkta glittrande diamant till utseendet.

Silverhjärta som kärleksfull present

Många väljer att ge bort ett vackert hjärta som present till någon man tycker extra mycket om. Att få ett halsband med ett hjärta är en fin present till dotter, flickvän eller fru. Även populärt till barn och vi rekommenderar då att det används först när barnet fyllt 3 år. Ett hjärta kan också vara en omtänksam och betydelsefull present till någon vän som behöver lite extra omtanke.

Välj ett smycke med ett vackert silverhjärta

Samtliga våra hängen med hjärtan levereras tillsammans med kedja och kommer i en fin presentask, klar att ge bort. Det finns ett lite snabbare leveransalternativ och ett som tar lite längre tid men kan väljas om man önskar en helt fraktfri leverans av sitt beställda hjärthalsband.