Silverörhängen – stora ringar, hoops & studs

Örhängen i äkta silver. Se vår kollektion med stora ringar, hoops & studs, Sweethearts silverörhängen med Fri Frakt & Presentask! En kollektion med väl utvalda och stilfulla Silverörhängen till tjej/ dam. Moderiktiga örhängen som alla är i äkta 925 Sterling Silver och kommer i olika modeller att välja mellan för att alla ska kunna hitta ett smycke som passar ens stil. Välj mellan ett stort urval örhängen som hoops, creoler, hängande örhängen och studs med modern design.  Alla våra silversmycken är välgjorda med fina detaljer och många är glittriga med Cubic Zirkonia stenar eller Kristaller.  Vi levererar alla örhängen med presentförpackning så att smycket lätt ska kunna ges bort som en uppskattad present. 


Örhängen i äkta silver

Hos oss finner du ett stort urval med stilfulla och moderiktiga silverörhängen. Alla våra örhängen är tillverkade i äkta 925 sterling silver och stämplade för att garantera detta. Vissa smycken har dessutom rhodiumplätering vilket ger ett utseende liknande vitguld och platina samt ännu bättre hållbarhet.

Hoops, Creoler, Studs och hängande örhängen

Vill du shoppa fina silverörhängen online så besök vår kategori med örhängen till tjej/ dam och kika på vårt stora utbud för att hitta ditt favoritpar. Vi har både snygga hoops, studs och creoler samt hängande eleganta par med örhängen. Välj mellan vackra örhängen enbart i rent silver eller med glittrande stenar av cubic zirkonia eller sötvattenpärlor. Vi har både små, nätta örhängen för en mer diskret look till större och mer utmärkande par i glittrande design.

Silverörhängen till present eller till dig själv

Hitta dina nya favoriter eller en fin present i vår stora kollektion. Samtliga örhängen levereras med presentask, klara att ge bort till någon speciell. Har du tid att vänta så erbjuder vi helt fraktfri leverans eller betala för att få dina smycken hem lite snabbare.