Silverringar tjej/ dam i äkta silver med stenar

Ringar i äkta silver med vackra stenar. Se vår kollektion med Sweethearts silverringar att köpa i present eller ge dig själv. Fri Frakt & Presentask! En kollektion med väl utvalda och eleganta silverringar till tjej/ dam. Vackra ringar som är tillverkade i äkta 925 sterling silver och kommer i många olika stilar och modeller att välja mellan för att alla ska hitta en ring som passar. Välj mellan ett stort urval ringar, stora eller tunna, med eller utan sten. Alla våra silversmycken är välgjorda med fina detaljer och de flesta är glittriga av Cubic Zirkonia stenar eller Kristaller.  Vi levererar med presentförpackning så att din beställda silverring lätt ska kunna ges bort som en uppskattad present. 


Silverringar till tjej/ dam

Vi har en riktigt stor kollektion med eleganta och fina ringar i stilfull design. Väljer du en ring tillverkad av silver kan du lätt unna dig att ha flera vackra ringar att växla mellan och önska dig dessa som en återkommande present. Många väljer dessutom att ha ringar på flera olika fingrar samtidigt, och det finns inget rätt eller fel, utan du gör den kombination du själv gillar allra mest. Vi har både lite mer diskreta och mer iögonfallande ringar med stora gnistrande stenar i. Moderna, eleganta, klassiska och vackra silverringar så att alla ska kunna hitta en ring som passar.

Ringar i äkta silver med stenar

Alla våra ringar är tillverkade i äkta 925 sterling silver med en stämpel på insidan som visar äktheten. Flera av ringarna har dessutom ett överdrag av rhodiumplätering för ytterligare hållbarhet. Ringen får då även ett mer exklusivt utseende liknande vitguld och platina. I de ringar med stenar i består oftast dessa av cubic zirkonia, vilket är den konsttillverkade sten som kommer närmast en äkta diamant till utseendet och glittrar riktigt ordentligt. Vi har också söta, tunna ringar med snygga stenar av kristall och med sötvattenpärla eller flera pärlor i.

Välj mellan ringar med eller utan stenar, med en enda stor glittrande sten eller med en elegant design av flera olika stenar i kombination.

Hos oss kan du köpa din silverring online med fri frakt

Silverringar är en av våra mest populära produkter i vårt sortiment och något som går lika bra att köpa till sig själv som att önska sig i present. Du finner hela vårt stora urval av ringar i vår butik online och kan då välja mellan två olika fraktsätt. Har du tid att vänta lite längre på din ring så erbjuder vi en helt fraktfri leverans men behöver du ditt smycke lite fortare gå det också bra att betala för en lite snabbare hantering.