Silverhalsband till barn från Sweethearts

Fina Silverhalsband till barn från Sweethearts. Ge bort ett exklusivt barnhalsband i äkta 925 Sterling Silver i present  till någon speciell. Välj mellan många söta, stilrena barnsmycken i kollektionen. En fin Sweethearts  presentförpackning i tre delar medföljer till varje smycke. Ett klassiskt hjärta eller ett glittrande barnsmycke med äkta Swarovski stenar eller Cubic Zirkonia blir en uppskattat present som kan ge glädje under lång tid. Flera av våra smycken kan även köpas med kedja i vuxenlängd för att kunna användas av en tonåring eller vuxen. Även fina som matchande mamma-barn halsband. Önskar du beställa något smycke i kollektionen med vuxenkedja än de som finns att välja mellan så går det bra att kontakta oss.


Barnsmycken från Sweethearts

Våra barnsmycken från Sweethearts är en stilfull kollektion smycken i äkta 925 Sterling Silver. Ett fint & stilrent smycke är den gemensamma nämnaren för alla våra smycken för barn.  I Sweethearts kollektionen finner du både barnsmycken i rent silver samt sådana med glittrande Swarovski eller Cubic Zirconia stenar. Alla våra barnsmycken passar utmärkt som dopgåva att spara som ett fint minne att använda när barnet blivit lite större eller som födelsedagspresent och till att ge ett vackert silverhalsband i gåva till ett lite större barn. Söta smycken som blir en mycket uppskattad present!

Klassiska smycken till barn

Alla våra smycken till barn är designade för att kunna användas under många år. Vi har ett stort utbud av halsband och armband som passar till både flickor och pojkar. Både klassiska modeller som hjärta, stjärna, fjäril och härliga glassar, prinsess- och prinskronor som uppskattas av ett barn. Många av våra barnhalsband är extra populära vid dop & namngivning som t.ex. våra olika fyrklöver, hjärtan & vår fina skyddsängel.  Ett fint dopsmycke till både tjej & kille. Varje berlock kommer tillsammans med tillhörande silverkedja.

Silverhalsband som håller sig fina längre

Flera barnsmycken från Sweethearts är Rhodium pläterade vilket ger dem en hållbar yta liknande vitguld och platina och ser till att de håller sig fina länge. Våra halsband och armband missfärgas inte på samma sätt som andra silversmycken och är även bättre på att stå emot mot repor. Ett klassiskt smycke som ett hjärta kan användas även i vuxen ålder genom att senare byta ut kedjan mot en lite längre modell. En stilren design gör att våra halsband gärna används under betydligt längre tid än ett smycke som det lite större barnet annars snabbt hade växt ifrån.

Barnhalsband med Fri Frakt & Presentförpackning

Letar du efter tips på present till ett barn som kan uppskattas under lång tid så kika igenom vår kollektion från Sweethearts och hitta en favorit att ge bort! Det blir oftast en mycket uppskattad gåva som ger mycket glädje under lång tid! Samtliga barnhalsband & armband levereras med en fin presentförpackning i tre delar klar att ge bort.

Vi erbjuder Fri Frakt på alla våra barnsmycken! Väljer du att betala din order med Swish kan du även höra av dig i samband med att beställningen läggs och meddela om du önskar att presenten skickas direkt till mottagaren.