Om oss 

Vi har funnits online och som leverantör till andra återförsäljare sedan 2007. Från starten hette vi My Little Star och fokus låg enbart på barnartiklar. Vi bytte senare namn till Stars of Sweden och sortimentet utökades. 2010 började vi att sälja barnsmycken och vuxensmycken i silver, både via egen webshop men främst till fysiska guldsmedsbutiker runt om i Sverige.

2021 nylanserade vi vår webshop med namnet Sweethearts.se och den huvudsakliga inriktningen att erbjuda vår underbart söta Sweethearts barnkollektion med silverhalsband, armband, tyllkjolar & hårrosetter till barn. Ett sortiment som passar extra bra som presenter då vi sett att många letar efter fina doppresenter samt presenter till babyshower, namngivning, födelsedag, nyfödd osv.

Från 2023 finner du även vår kollektion till vuxen med stilfulla silverhalsband, armband, ringar & örhängen i webshopen. Samtliga smycken i äkta 925 sterling silver och en vacker, modern design som tilltalar de flesta och därför passar lika bra till present som att köpa till sig själv.

Flera av våra smycken har Rhodium plätering vilket ger en exklusiv finish liknande vitguld eller platina och gör så att smycket håller sig fint länge. I kombination med Cubic Zirkonia stenar som är den syntetiska sten mest liknande diamant till utseendet och odlade sötvattenpärlor ger detta en hållbar, elegant kollektion med silversmycken till tjejer i alla åldrar.

Med Klarna kan du tryggt få hem varorna innan betalning & vi gör vårt bästa för att leverera så snabbt som möjligt. Just nu erbjuder vi fraktfri standardleverans av samtliga beställningar. Vi skickar även med presentförpackning till alla smycken utan extra kostnad.
Har du frågor så går det bra att maila oss på info (@) sweethearts.se eller använda vårt kontaktformulär.
Välkommen till oss!