Om oss - Sweethearts.se

Vi har funnits på nätet ända sedan 2007 då vår första nätbutik My Little Star startade, då med fokus främst på snygga skötväskor med tillbehör. Sortimentet utökades efterhand med fler och fler babyartiklar.
2010 började vi att sälja barnsmycken i silver, främst som leverantörer till guldsmedsbutiker runt om i landet.

2021 nylanserade vi vår webshop med namnet Sweethearts.se och den huvudsakliga inriktningen att erbjuda vår underbart söta barnkollektion med silverhalsband & armband även till privatkunder men ganska snabbt har vi fyllt på med även övriga väl valda produkter till baby och barn. Främst med ett sortiment som passar extra bra som presenter då vi sett att många letar efter fina babypresenter, doppresenter, presenter till babyshower, namngivning, födelsedag, nyfödd osv.

Därför finner du nu inte enbart våra söta barnhalsband som kompletteras av tyllkjolar och hårrosetter från Sweethearts kollektionen utan dessutom ett väl valt utbud av fina leksaker och presenter till barn.

Vi erbjuder produkter av hög kvalitét. Samtliga våra smycken från Sweethearts är t.ex tillverkade i äkta 925 Sterling Silver med Rhodium plätering vilket ger en exklusiv finish liknande vitguld eller platina och gör så att smycket håller sig fint länge.

Med Klarna kan du tryggt få hem varorna innan betalning & vi gör vårt bästa för att leverera så snabbt som möjligt. Just nu erbjuder vi fraktfri standardleverans av samtliga beställningar.

Hoppas att du hittar något som blir en uppskattad present!