Silverhalsband tjej/ dam

Vi har en stor kollektion med v√§l utvalda och stilfulla Silverhalsband till tjej/ dam. Eleganta halsband som alla √§r i √§kta 925 Sterling Silver med vackra h√§ngen. V√§lj mellan ett stort urval smycken med moderna eller mer klassiska h√§ngen. Alla v√•ra silverh√§ngen har fina detaljer och m√•nga har glittriga Cubic Zirkonia stenar eller Kristaller i sin design. Samtliga halsband kommer med b√•de h√§nge och tillh√∂rande silverkedja. Vi levererar √§ven med presentf√∂rpackning s√• att smycket l√§tt ska kunna ges bort som en uppskattad present. 


Halsband i äkta silver

Alla våra silverhalsband är tillverkade helt i äkta 925 sterling silver. Varje smycke har stämpeln 925 på baksidan som garanterar detta. Ett smycke i äkta silver är ett hållbart smycke som kan användas och ge glädje under lång tid framöver.

Samtliga våra hängen i silver levereras tillsammans med kedja så att smycket är klart att användas. Se produktbeskrivning på det halsband du är intresserad av för exakt information. Vanligtvis levereras våra vuxenhalsband tillsammans med en silverkedja som är 45cm lång och våra barnhalsband med en kedja som är 35cm men det går bra att kontakta oss om du har användning av en kedja i en annan längd till det smycke du önskar att köpa.

Silverhalsband online

Vill du köpa ett silverhalsband online så har vi en väl utvald kollektion med stilfulla och eleganta smycken att välja mellan. Vi har både lite nättare och lite större berlocker att välja mellan och klassisk samt mer modern design så att du ska kunna hitta din egen favorit.

Våra halsband i silver är hållbara och håller hög kvalitét. Samtidigt har de en prisnivå som gör att man lätt kan unna sig att starta en egen smyckessamling med halsband, armband, ringar och örhängen att variera mellan.

Ge bort ett silversmycke i present

Att ge bort ett silverhalsband i present kan aldrig bli fel då man inte kan få för många smycken utan kan variera dem utifrån sin egen stil och tillfälle. Vi har vackra, stilrena och klassiska smycken i silver som är lika populära att ge bort i present som att köpa till sig själv.

Alla v√•ra silverhalsband levereras i en fin presentask s√• att de √§r klara att ge bort och det finns m√∂jlighet att v√§lja en helt fraktfri leverans eller mot en l√•g fraktavgift f√• hem smycket lite snabbare.