Silverarmband tjej/ dam i äkta silver med berlock

Armband i silver med vackra berlocker. Se vår kollektion med Sweethearts silverarmband i äkta 925 sterling silver. Fri Frakt & Presentask! En kollektion med väl utvalda silverarmband till tjej/ dam. Moderiktiga armband som alla är i äkta 925 sterling silver och ofta har fina berlocker. Våra tunna armband kan användas en och en eller kombineras flera tillsammans. Alla våra silversmycken är välgjorda med fina detaljer och många är glittriga med Cubic Zirkonia stenar eller Kristaller. Samtliga armband har en reglerbar längd. Vi levererar med presentförpackning så att smycket lätt ska kunna ges bort som en uppskattad present, t.ex ett tunt armband med ett vackert hjärta till någon man tycker om.


Vi har en stor kollektion med vackra silverarmband

Hos oss hittar du söta och stilfulla armband i äkta silver till tjej/ dam. Många av våra armband består av en eller flera tunna kedjor tillsammans med en eller flera vackra berlocker. Armbanden är fina att använda som de är, en och en, eller att kombinera flera armband tillsammans.

Armband till tjej/ dam med vackra berlocker

De flesta av våra armband har en eller flera vackra berlocker. I vissa smycken är de placerade i kedjan och i andra är de hängande berlocker. Välj den modell som du gillar bäst!

Äkta 925 sterling silver för både vardag och till fest

Vi har silverarmband som går jättebra att användas till vardags och andra som är extra fina vid speciella tillfällen. Många av våra armband har smycken med glittriga stenar som ofta är av cubic zirkonia stenar, den framställda sten som kommer närmast en äkta diamant till utseendet. 

Ett stilfullt, tunt armband är en fin present som lätt blir uppskattad. Våra armband är samtliga reglerbara i längd. Alla armband är tillverkade helt i äkta 925 sterling silver med stämpel. Flera har dessutom ett överdrag av rhodium vilket ger dem en mer hållbar yta och en exklusiv finish liknande vitguld och platina.

Vi levererar ditt beställda armband med presentask

Alla våra armband levereras med presentförpackning så att de är klara att ges bort som en fin present, t.ex ett armband med hjärta till någon du tycker om. Behåller du smycket själv så är asken en bra förvaringsplats för att skydda ditt smycke när det inte används. Vi har flera olika leveransalternativ beroende på hur snabbt du behöver din order eller om du vill vänta lite längre och få en fraktfri leverans.