I lager

Doppresent flicka - Skyddsängel i silver med fint mönster

399 kr

Ge bort ett fint halsband med Ängel i äkta 925 sterling silver i doppresent. Ett halsband med en söt Skyddsängel passar perfekt som dopsmycke till en liten flicka. En fin dopgåva är vårt vackra smycke med en Ängel som har ett fint mönster. Kedja i barnlängd medföljer. Ett välgjort halsband som är riktigt fint att ge bort som present vid dop eller namngivning såväl som till babypresent, födelsedag eller julklapp.

Det här är ett halsband i rent silver där både hängsmycke och kedja medföljer. Storlek på hänget: höjd 20 mm bredd  19 mm.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.

Våra dopsmycken till barn är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med söta barnhalsband som alla har fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant.

Att ge bort ett halsband som doppresent eller vid namngivning är en klassisk och uppskattad present och våra skyddsänglar är populära gåvor som passar lika bra till babypresent, födelsedag & julklapp. Alla smycken levereras med presentförpackning för att enkelt kunna ges bort i present.

Smycken är populära redan som babypresent. Ett minne som vi då rek. sparas och används från 3 års ålder.