I lager

Halsband vacker Ängel med glittrande stenar & hjärta

499 kr
Leverantör: Sweethearts

Fint silverhalsband i äkta 925 silver med ängel. Vackert smycke med elegant Ängel i silver som har glittrande stenar av cubic zirkonia och håller i ett hjärta. Rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina. Kedja medföljer 40-45cm lång (inklusive förlängningskedja). Ett välgjort halsband som är lika fint att ge bort som present som att köpa till sig själv.

Det här är ett halsband i rent silver där både hängsmycke och kedja medföljer. Storlek på hänget: höjd 18 mm bredd 15 mm.

Våra silversmycken till barn/ tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och våra skyddsänglar och änglavingar är lika populära gåvor till vuxen som till doppresent och namngivning. Alla smycken levereras med presentask och snöre.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.