I lager

Halsband Hjärta - till Mor & Dotter i äkta silver

799 kr
Leverantör: Sweethearts

Silverhalsband med hjärta. Två vackra silverhjärtan till mor och dotter. Ett hjärthalsband i äkta silver. Fri Frakt och Presentask!

Fina silverhalsband i äkta 925 silver. Två vackra halsband med ett smycke i varje som består av dubbla hjärtan och glittrande Cubic Zirkonia stenar. Rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina. Kedjor till två hjärtan medföljer, en som är 36cm lång och en som är 45cm lång

Det här är två halsband i rent silver där både hängsmycke och kedja medföljer. Storlek på hjärtat: höjd 21 mm bredd 14 mm.

Våra smycken till barn/ tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En vacker och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och våra hjärthalsband är ett bra tips till dotter, flickvän, fru eller någon annan som du vill ge en kärleksfull present till. Alla smycken levereras med presentask.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.