I lager

Silverarmband med glittrande hjärtberlocker - äkta silver

799 kr
Leverantör: Sweethearts

Fint silverarmband i äkta 925 silver. Vackert armband med en kedja av runda, glittrande Cubic Zirkonia stenar och hängande hjärtan, vartannat slätt och vartannat glittrande. Rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina. Ett elegant armband som är fint att ge bort som present eller att köpa till dig själv!

Det här är ett armband i rent silver med förlängningsdel. Längd inkl. förlängningskedja är 16,25-18,75cm. Storlek på hängande hjärtan: bredd 5 mm höjd 6mm

Våra silversmycken till tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och våra armband är ett bra tips till dotter, flickvän, fru eller någon annan som du vill ge en fin present till. Alla smycken levereras med presentask.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.