I lager

Presentask Funkybox ToGo rosa och Rosa & Bo Pastellrosa

549 kr
Leverantör: My Little Star

JUST NU! FRAKTFRI LEVERANS

En presentask färdigpackad & klar att ge bort i present till bebisen. Den passar även utmärkt som julklapp, doppresent eller som gåva vid namngivning.

Detta är en ask innehållande en rosa Funkybox ToGo och Rosa & Bo överraskningsdockor pastellrosa  med en kaninskallra i mitten.

Funkybox är det självklara valet för att förvara våtservetterna i så att de alltid finns nära till hands när de behövs. Förvaringsasken kan enkelt öppnas med en hand för att dra ut våtservetterna, lätt och enkelt. Funkybox är den snygga förvaringsboxen för våtservetter som passar i alla rum. Funkybox ToGo är en mindre variant av boxen som får plats i skötväskan och även är lämplig att placera de våtservettspaket som inte har så många servetter kvar i.

Rosa & Bo är en prisbelönt babyleksak som innehåller tre stycken överraskningsdockor och en kaninskallra i mitten. Rosa & Bo främjar den kognitiva utvecklingen hos barnet och stimulerar dess öga-hand-koordnination. En fin babyleksak som är säker att leka med för de yngsta.

Köp en gåvoask från Sweethearts som kommer att bli en uppskattad julklapp och present till bebisen! Asken levereras fin och redo att ges bort som den är men självklart går det att slå in den som en traditionell julklapp eller present.