Silverhalsband till barn MINI

Fina Silverhalsband till barn i storlek MINI. S√∂ta barnhalsband i √§kta 925 Sterling Silver med gulliga h√§ngen. V√§lj mellan ett stort urval barnsmycken varav flertalet har s√∂ta figurer, blommor, hj√§rtan, fj√§rilar i fina f√§rger. Riktigt sm√• smycken som alla har v√§lgjorda och fina detaljer. Levereras i en organzap√•se med en fin ihopvikbar ask f√∂r att enkelt kunna ges bort som present. En s√∂t enh√∂rning, panda, regnb√•ge, fj√§ril, blomma, cupcake eller n√•gon av alla andra gulliga motiv blir l√§tt en uppskattat present. Fina, klara f√§rger och i m√•nga smycken, √§ven glittrande stenar. Kedja i barnl√§ngd medf√∂ljer varje smycke, vissa med f√∂rl√§ngningsdel som √§r 36-39cm l√•ng. 


Se vår fina kollektion med Halsband till barn - Fin kalaspresent till en flicka

Alla våra halsband till barn är tillverkade i äkta 925 sterling silver. De är ett bra tips på födelsedagspresent eller julklapp till en flicka som kan ge glädje under en lång tid. Vår kollektion erbjuder ett sort urval av barnhalsband med olika söta motiv och glittrande detaljer. Perfekt till den som letar efter ett gulligt smycke till ett barn.

Söta barnhalsband i silver med gulliga motiv

Välj mellan ett stort utbud av berlocker som alla har söta motiv som som enhörningar, hjärtan, fjärilar, regnbågar och många andra. Våra smycken till barn är designade för att uppskattas och har välgjorda, fina detaljer.

Förlängningskedjor för lång användbarhet

Alla våra barnhalsband kommer med medföljande kedja i 925 sterling silver. Flera av kedjorna har dessutom en förlängningsdel som ger extra lång användbarhet. Kedjorna är tillverkade helt i äkta silver och du ser modell och längd på respektive smycke.

Fin presentförpackning medföljer utan extra kostnad

Vi levererar alla smycken som beställs med presentförpackning så att du har det som behövs för att ge bort en fin present. Det blir också en praktisk förvaring till smycket om du behåller det själv samt ett bra skydd för smycket när det inte används.

Ett silverhalsband kan vara en återkommande gåva

Ett smycke blir lätt en uppskattad present. Varje liten flicka lätt kan starta sin egen smyckessamling och ha flera att välja mellan så det gör inget om man redan har eller får flera smycken vid samma tillfälle. Genom att göra det till en tradition att ge ett smycke vid varje födelsedag eller som julklapp så sparar man dessutom mycket tid på att hitta på olika presenter varje gång. Vilken dröm, att ha en egen liten kollektion med smycken att välja mellan!

Vi har ett fraktfritt alternativ och beställningen levereras med en fin presentförpackning! Ett silverhalsband är ett säkert kort om du letar efter en födelsedagspresent, julklapp eller bara vill överraska en liten flicka med något sött.