Silverhalsband till barn MINI

Fina Silverhalsband till barn i storlek MINI. Söta barnhalsband i Ă€kta 925 Sterling Silver med gulliga hĂ€ngen. VĂ€lj mellan ett stort urval barnsmycken varav flertalet har söta figurer, blommor, hjĂ€rtan, fjĂ€rilar i fina fĂ€rger. Riktigt smĂ„ smycken som alla har vĂ€lgjorda och fina detaljer. Levereras i en organzapĂ„se med en fin ihopvikbar ask för att enkelt kunna ges bort som present. En söt enhörning, panda, regnbĂ„ge, fjĂ€ril, blomma, cupcake eller nĂ„gon av alla andra gulliga motiv blir lĂ€tt en uppskattat present. Fina, klara fĂ€rger och i mĂ„nga smycken, Ă€ven glittrande stenar. Kedja i barnlĂ€ngd medföljer varje smycke, vissa med förlĂ€ngningsdel som Ă€r 36-39cm lĂ„ng. 


Se vÄr fina kollektion med Halsband till barn - Fin kalaspresent till en flicka

Alla vÄra halsband till barn Àr tillverkade i Àkta 925 sterling silver. De Àr ett bra tips pÄ födelsedagspresent eller julklapp till en flicka som kan ge glÀdje under en lÄng tid. VÄr kollektion erbjuder ett sort urval av barnhalsband med olika söta motiv och glittrande detaljer. Perfekt till den som letar efter ett gulligt smycke till ett barn.

Söta barnhalsband i silver med gulliga motiv

VÀlj mellan ett stort utbud av berlocker som alla har söta motiv som som enhörningar, hjÀrtan, fjÀrilar, regnbÄgar och mÄnga andra. VÄra smycken till barn Àr designade för att uppskattas och har vÀlgjorda, fina detaljer.

FörlÀngningskedjor för lÄng anvÀndbarhet

Alla vÄra barnhalsband kommer med medföljande kedja i 925 sterling silver. Flera av kedjorna har dessutom en förlÀngningsdel som ger extra lÄng anvÀndbarhet. Kedjorna Àr tillverkade helt i Àkta silver och du ser modell och lÀngd pÄ respektive smycke.

Fin presentförpackning medföljer utan extra kostnad

Vi levererar alla smycken som bestÀlls med presentförpackning sÄ att du har det som behövs för att ge bort en fin present. Det blir ocksÄ en praktisk förvaring till smycket om du behÄller det sjÀlv samt ett bra skydd för smycket nÀr det inte anvÀnds.

Ett silverhalsband kan vara en Äterkommande gÄva

Ett smycke blir lÀtt en uppskattad present. Varje liten flicka lÀtt kan starta sin egen smyckessamling och ha flera att vÀlja mellan sÄ det gör inget om man redan har eller fÄr flera smycken vid samma tillfÀlle. Genom att göra det till en tradition att ge ett smycke vid varje födelsedag eller som julklapp sÄ sparar man dessutom mycket tid pÄ att hitta pÄ olika presenter varje gÄng. Vilken dröm, att ha en egen liten kollektion med smycken att vÀlja mellan!

Vi har ett fraktfritt alternativ och bestÀllningen levereras med en fin presentförpackning! Ett silverhalsband Àr ett sÀkert kort om du letar efter en födelsedagspresent, julklapp eller bara vill överraska en liten flicka med nÄgot sött.