Halsband till pojke - Silverhalsband till pojkar

Silverhalsband till pojkar i vår kollektion MINI. Fina halsband till pojke med gulliga motiv i äkta 925 sterling silver. Fri Frakt & Presentask! Välj mellan olika hängen som hund, panda, pingvin, sköldpadda, robot, räv eller fina plattor med bokstav. Små smycken som alla har fina detaljer. Varje smycke levereras med presentask för att enkelt kunna ges bort. Ett halsband till pojke med fint motiv blir lätt en uppskattat present som ger glädje under lång tid. Fina, klara färger och i vissa smycken, även glittrande stenar. Kedja medföljer varje hänge. 


Se vårt fina urval med Halsband till pojkar

Vi har ett fint utbud med halsband till pojkar som alla är tillverkade i äkta 925 sterling silver. Söta motiv i klara färger eller smycken som är helt silverfärgade, välj det som passar bäst. Ett bra tips på födelsedagspresent eller julklapp till en pojke som kan ge glädje under en lång tid.. Perfekt till den som letar efter ett gulligt smycke till ett barn.

Vi erbjuder pojkhalsband till barn i äkta silver

Våra halsband till pojkar är designade för att uppskattas med välgjorda, fina detaljer och gulliga motiv. Välj mellan hund, dinosaurie, lyckoklöver, kors och många andra fina motiv. Alla smycken är stämplade med 925 vilket betyder att de är tillverkade i äkta 925 sterling silver.

Alla hängen levereras med tillhörande kedja

Vi levererar alla våra silverhängen till pojke med kedja i barnlängd. Flera av kedjorna har dessutom en förlängningsdel som ger extra lång användbarhet. Du ser modell och längd på kedja som ingår vid respektive smycke.

Presentförpackning ingår

Med tillhörande presentförpackning blir smycket snabbt en smidig och uppskattad fin present att ge bort. Även bra att använda som praktisk förvaring till smycket som ger ett bra skydd när det inte används.

Hos oss hittar du fina silverhalsband till pojkar

Många saknar lättheten med att hitta fina halsband till pojkar. Vi vet att de flesta små pojkar blir lika glada som flickor över att få ett fint halsband i present och vill ha det på sig på en gång. De är stolta över att visa upp det och gillar att få höra att de har ett fint halsband på sig! En smidig present till den som har många saker som dessutom är liten i volym och lätt att ta med sig till födelsedagsuppvaktningen eller julfirandet.

Ett halsband till en liten pojke blir lätt en uppskattad present och det är så fint med halsband även på pojkar. Vi har ett fraktfritt leveransalternativ och varje smycke kommer med presentförpackning för att lätt kunna ges bort t.ex. i födelsedagspresent, kalaspresent eller som julklapp.