Örhängen till barn - barnörhängen i äkta silver

Silverörhängen till barn. Fina barnörhängen i äkta silver, ringar och hängande. Söta & roliga motiv med djur & glitter. Fri Frakt & Presentask! Örhängen till barn i storlek MINI. Söta barnörhängen i äkta 925 Sterling Silver med gulliga motiv. Välj mellan ett stort urval silverörhängen varav flertalet med djur som häst, hund, katt, även blommor, hjärtan och fjärilar m.m. i fina färger. Små smycken som alla är välgjorda och har fina detaljer. Även hängande örhängen och ringar med små, söta hängen i. Alla våra barnsmycken levereras med presentask för att snabbt & enkelt kunna ges bort. Bakplopparna på alla MINI örhängen har ett överdrag i silikon för ökad bekvämlighet vilket gör att de passar extra bra till barn. Välj favoriterna!


Örhängen till barn i äkta silver

Alla våra örhängen till barn är tillverkade i äkta 925 sterling silver med en stämpel på smycket som intygar äkthet. Våra barnsmycken är ett bra tips på en uppskattad födelsedagspresent eller julklapp till en flicka som kan ge glädje under en lång tid. Vår kollektion erbjuder ett stort urval av barnörhängen med olika söta motiv, med eller utan glitter. Perfekt till den som letar efter örhängen i liten storlek till barn.

Söta barnörhängen med fina & roliga motiv

Välj mellan ett stort utbud av silverörhängen som alla har söta motiv som med djur, häst, hund eller katt, eller fina enhörningar, hjärtan, fjärilar, , cupcakes, rosetter, regnbågar och många andra gulliga alternativ. Våra smycken till barn är designade för att uppskattas av mottagaren och har välgjorda, fina detaljer. Till advent & jul finns det dessutom roliga & coola julörhängen med bl.a. tomtar & granar.

Bakploppar i silikon för extra bekvämlighet

Våra barnörhängen har alla bakploppar i 925 sterling silver som dessutom har ett silikonöverdrag utanpå. Detta gör att de sitter stadigt och bekvämt och passar extra bra till barn. Alla örhängen är dessutom tillverkade helt i äkta silver. I kollektionen finns även hängande örhängen och örhängen med ringar som har små söta hängen i.

Fin presentförpackning medföljer utan extra kostnad

Vi levererar alla smycken med presentförpackning. Det blir då lätt en fin present att ge bort eller en praktisk förvaring till smycket om du behåller det själv. Dessutom ger det ett bra skydd att ha dina örhängen i när dessa inte används.

Ett par silverörhängen blir en fin present

Det är lätt att uppskatta att få ett smycke i present. Det gör heller inget om man redan har några olika örhängen då varje liten flicka lätt kan starta sin egen smyckessamling och ha flera par att välja mellan och variera vilka som används. Man kan göra det till en tradition att ge ett smycke vid varje födelsedag eller som julklapp så sparar man dessutom mycket tid på att hitta på olika presenter varje gång. Vem vill inte ha sin egna lilla kollektion med barnsmycken att byta mellan!

Beställ nu med fri frakt och en fin presentask! Oavsett om du letar efter en födelsedagspresent, julklapp eller bara vill överraska någon speciell med en fin present, är våra silverörhängen till barn ett uppskattat val!