I lager

Lirinser Schamposkydd & Duschskärm till barn - Outletvara

159 kr

Förpackningen är bucklig, därav 30 % rabatt. Se bild 2.

BESTÄLL NU MED FRAKTFRI LEVERANS 

  • Lilrinser Schamposkydd
  • En duschskärm för hårtvätt
  • Skyddar ögonen & ansiktet
  • Ger trygghet för barnet
  • Ett praktiskt handtag för ökad säkerhet
  • Lätt att hantera av barn och vuxen

Lilrinser duschskärm är den genomtänkta lösningen för att skydda ditt barn mot vatten & schampo i ansiktet och öronen under hårtvätt. Lilrinser används vid hårtvätt som ett schamposkydd så att ditt barn slipper obehaget av att få vatten och schampo i ögonen och ansiktet. Den mjuka gummikanten vid barnets panna ger ett tätt och säkert skydd. 

Det är enkelt och smidigt att använda Lilrinser. Håll i handtaget med ena handen och skölj bort schampot med den andra. Den är utformad för att vara lätt att hantera och det lite äldre barnet håller gärna i sin Lilrinser själv med det praktiska handtaget.

Lilrinser duschskärm rekommenderas till barn som kan sitta eller stå stadigt på egen hand. Varje barn är unikt och för barn som har ett lite mindre huvud är det viktigast att hålla skärmen tätt vid pannan för att förhindra att vatten tränger ned i ansiktet. Det praktiska handtaget gör att skärmen tryggt hålls på plats i rätt position och skyddar barnet mot obehag. Schamposkyddet fungerar smidigt och effektivt genom att barnet eller en vuxen håller skärmen mot barnets panna.

Vårt schamposkydd är en mycket populär produkt som har sålts i ett stort antal under många år och blivit en riktig favorit för barn som tidigare var rädda för att tvätta håret. Med Lilrinser duschskärm kan du ge ditt barn, som annars känner obehag inför hårtvätt, extra trygghet och skydd för en mer behaglig och avslappnad hårtvätt. 

Se till att göra ditt barns hårtvätt till en mer positiv upplevelse med ett riktigt bra schamposkydd som skyddar & ger trygghet. Lilrinser underlättar för dig genom att göra hårtvätten till en mindre stressfull upplevelse och hjälper barn som annars är rädda för att tvätta håret att känna sig tryggare i situationen!