I lager

Presentask Funkybox vit, Woodlies Fox, Rosa & Bo Woodland

829 kr
Leverantör: My Little Star

JUST NU! FRAKTFRI LEVERANS

En presentask färdigpackad & klar att ge bort i present till bebisen. Den passar även utmärkt som julklapp, doppresent eller som gåva vid namngivning.

Detta är en ask innehållande en vit Funkybox, en leksak med träfigurer, Woodlies Fox with friends och Rosa & Bo överraskningsdockor Woodland.

Funkybox är det självklara valet för att förvara våtservetterna i så att de alltid finns nära till hands när de behövs. Förvaringsasken kan enkelt öppnas med en hand för att dra ut våtservetterna, lätt och enkelt.  Funkybox är den snygga förvaringsboxen för våtservetter som passar i alla rum.

Woodlies Fox & Friends är bebisleksaker som är tillverkade i lekvänligt, hållbart trä och är en del av Rosa & Bo kollektionen. De söta figurerna i naturaktiga färger blir både fina som en detalj i barnrummet och som en leksak för fantasifulla lekar.  Djuren har en storlek som passar mindre händer och tränar finmotoriken hos barnet. 

Rosa & Bo är en prisbelönt babyleksak som innehåller tre stycken överraskningsdockor och en kaninskallra i mitten.  Rosa & Bo främjar den kognitiva utvecklingen hos barnet och stimulerar dess öga-hand-koordination. En fin babyleksak som är säker att leka med för de yngsta.

Köp en gåvoask från Sweethearts som kommer att bli en uppskattad julklapp och present till bebisen! Asken levereras fin och redo att ges bort som den är men självklart går det att slå in den som en traditionell julklapp eller present. 
Produkterna är testade enligt europeisk standard och är fria från BPA.