Julörhängen & Julhalsband - Julsmycken till barn

Julsmycken till barn. Julmotiv som Tomte, Julgran, Ren & Polkagris. Julörhängen och Julhalsband i äkta silver silver. Fri Frakt & Presentask! Fina smycken till barn med julmotiv i storlek MINI. Söta barnhalsband, ringar och örhängen i äkta 925 Sterling Silver med gulliga hängen. Välj mellan fina julsmycken med charmiga motiv. Riktigt små smycken som alla har fina detaljer. Levereras med presentask för att enkelt kunna ges bort som adventsgåva eller i julklapp. Smycken med jumotiv passar bra att använda under hela Advent samt till julhelgen och sedan kan få komma fram nästa år igen och skapa julstämning. Fina, klara färger och i många smycken, även glittrande stenar. 


Smycken till barn med söta julmotiv - En fin Adventspresent

Kom i julstämning med ett smycke till barn som har ett gulligt julmotiv. Alla våra halsband, ringar och julörhängen är tillverkade i äkta 925 sterling silver. De är ett bra tips på en adventspresent eller julklapp som kan användas och uppskattas under flera år i följd. Vår julkollektion har smycken i miniformat som alla har välgjorda & söta detaljer. Perfekt till den som letar efter en adventsgåva  eller julklapp till ett barn.

Söta julhalsband i silver som ger julstämning

Välj mellan barnsmycken med söta motiv av julgran, tomte, ren, ängel och polkagris. Härliga julsmycken i fina färger som sprider julstämning både till den som bär dem och den som ser dem.

Välj mellan halsband, ringar & julörhängen

Alla våra julhalsband kommer med medföljande kedja i 925 sterling silver. Våra ringar är reglerbara för extra lång användningstid och våra julörhängen till barn har bekväma ploppar i silikon. Vill man, kan man även finna matchande smycken med samma motiv tex halsband & örhängen.

Alla våra julsmycken levereras med presentask

När du beställer från oss medföljer det du behöver för att kunna ge bort smycket i julklapp. Asken blir också en praktisk förvaring till smycket om du behåller det själv samt ett bra skydd för smycket när det inte används.

Ett smycke med julmotiv kan användas från år till år

Ett julsmycke blir lätt en uppskattad present och ett smycke med julmotiv kan bli en tradition att ta fram och använda vid varje advent och jul. Det går även att komplettera med fler smycken i samma design om man tex vill ha både julhalsband, julörhängen & ring med samma motiv. Eller så skapar man en tradition att ge bort ett nytt smycke varje år i uppskattad Adventspresent!

Ett barnsmycke med julmotiv är en perfekt gåva att ge bort i november & december som skapar stämning för mottagaren och blir en uppskattad present som kan användas varje Advent & Jul.