I lager

Presentask Funkybox vit & Funkybox ToGo rosa

349 kr
Leverantör: My Little Star

JUST NU! FRAKTFRI LEVERANS

  • Funkybox förvaring till våtservetter
  • Presentask med två fina askar
  • Fin present till babyshower, bebis, dop & namngivning
  • Snygg design som passar i barnrum, kök & badrum 
  • Smidig förvaring för köpta paket med våtservetter

En presentask med två Funkybox, Little Stars Vit och en ToGo Pastellrosa Hjärta, som är färdigpackad och klar att ge bort i present. Passar som gåva vid t.ex babyshower, till bebis, nyblivna föräldrar, dop, namngivning eller att köpa för att använda själv. En utmärkt present då de allra flesta föräldrar använder våtservetter. Det spelar heller inte någon roll om mottagaren redan skulle ha en Funkybox då man lätt kan använda flera på olika platser där det kan vara bra att ha en våtservett när till hands.

Funkybox är ett snyggt & smart sätt att förvara våtservetterna på så att de finns nära till hands vid blöjbyte och på alla platser där en våtservett kommer väl till hands. Det går även bra att ha förvaringsasken i köket så att barnet lätt kan torka bort kladd efter måltid och mellanmål. Du öppnar din Funkybox med en hand och drar ut våtservetterna efter behov, smidigt och enkelt.

Funkybox finns i en orginalstorlek samt i en mindre storlek, Funkybox ToGo som är smidig att ta med sig, ha i skötväskan eller ha liggande i bilen.

Funkybox är till för färdigköpta paket med våtservetter som placeras inuti asken. Flytta gärna över paketet med våtservetter från den vanliga asken till den mindre ToGo asken när det endast är lite kvar i paketet och fyll istället på med ett nytt paket i den stora asken. Vi rekommenderar att du placerar paketet med våtservetter direkt i din Funkybox utan att ta ut servetterna, på så sätt håller de sig fuktiga längre.

Välj färger och placera ut dina favoriter av Funkybox i badrum, barnrum, kök och överallt där en våtservett kan komma till användning!