Silverarmband Hjärtan & Cubic Zirkonia - äkta 925 silver

529 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Leverantör: Sweethearts

Fint silverarmband i äkta 925 silver. Elegant, tvåradigt armband med en kedja som har tre hjärtan med glittrande Cubic Zirkonia stenar och en kedja med två runda cubic stenar. Rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina. Ett vackert armband som är fint att ge bort som kärleksfull present eller att köpa till dig själv!

Det här är ett armband i rent silver med förlängningsdel. Längd inkl. förlängningskedja är 16,25-18,75cm. Storlek på hjärta: höjd mm bredd mm.

Våra silversmycken till tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och våra armband är ett bra tips till dotter, flickvän, fru eller någon annan som du vill ge en fin present till. Alla smycken levereras med presentask.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.