Silverbroscher i vacker & elegant design

Vi har en väl utvald kollektion med vackra och stilfulla Silverbroscher till tjej/ dam. Eleganta broscher som alla är i äkta 925 Sterling Silver med vackra detaljer. Välj mellan broscher med en mer modern eller klassisk design. Alla våra silverbroscher har fina detaljer och många har glittriga Cubic Zirkonia stenar eller odlade pärlor i sin design. Vi levererar alltid med presentförpackning så att smycket lätt ska kunna ges bort som en uppskattad present. 


Broscher i äkta silver

Alla våra silverbroscher är tillverkade helt i äkta 925 sterling silver. Varje smycke har stämpeln 925 på baksidan som garanterar detta. Ett smycke i äkta silver är ett hållbart smycke som kan användas och ge glädje under lång tid framöver.

En brosch är ett smycke med stort användningsområde som passar bra som present. Ett vackert smycke att använda på kavajen, koftan eller för att sätta ihop sjalen med. Ett lätt sätt att piffa upp din outfit. En glittrig brosch gör att ett enklare plagg snabbt ser elegant och uppklätt ut.

Silverbroscher online

Vill du köpa en silverbrosch online så har vi en väl utvald kollektion med stilfulla och eleganta smycken att välja mellan. Vi har både lite nättare och lite större broscher att välja mellan och klassisk samt mer modern design så att du ska kunna hitta din egen favorit.

Våra broscher i silver är hållbara och håller hög kvalitét. Samtidigt har de, liksom alla smycken i vår kollektion, en prisnivå som gör att man lätt kan unna sig att starta en egen smyckessamling med halsband, armband, ringar, broscher och örhängen att variera mellan.

Ge bort en silverbrosch i present

Att ge bort en silverbrosch i present kan aldrig bli fel då man inte behöver veta någon storlek utan smycket passar till alla. Vi har vackra, stilrena och klassiska broscher i silver som är lika populära att ge bort i present som att köpa till sig själv.

Alla våra silverbroscher levereras i en fin presentask så att de är klara att ge bort och det finns möjlighet att välja en helt fraktfri leverans eller mot en låg fraktavgift få hem smycket lite snabbare.