I lager

Silverhalsband rött Hjärta med ädelstenar av granat

749 kr
Leverantör: Sweethearts

Silverhalsband med hjärta. Vackert silverhjärta med ädelstenar av granat runt om hela hjärtat. Ett hjärthalsband i äkta silver. Fri Frakt och Presentask!

Fint silverhalsband i äkta 925 silver. Kärleksfullt smycke med ett vackert hjärta. Rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina. Kedja 45cm lång medföljer smycket. Ett kärleksfullt halsband att ge bort till någon speciell!

Det här är ett halsband i rent silver där både hängsmycke och kedja medföljer. Storlek på hjärtat: höjd 20 mm bredd 29 mm.

Våra smycken till barn/ tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En vacker och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och våra hjärthalsband är ett bra tips till dotter, flickvän, fru eller någon annan som du vill ge en kärleksfull present till. Alla smycken levereras med presentask.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.