I lager

Barnhalsband platta med evighetstecken - halsband till barn

299 kr
Leverantör: Sweethearts

BEST√ĄLL NU MED FRAKTFRI LEVERANS - FIN PRESENTF√ĖRPACKNING MEDF√ĖLJER

Fint halsband i √§kta 925 sterling silver. Ett fint barnhalsband med en liten, rund platta med Evighetstecken i samma format som v√•ra bokstavsberlocker, g√•r fint att kombinera dessa. Halsband med evighetstecknet fyllt med glittrande cubic zirkonia stenar.  Kedja i barnl√§ngd medf√∂ljer, 35cm l√•ng..  Ett v√§lgjort silverhalsband som √§r lika fint att ge bort som present till barn eller vuxen.

Det här är ett halsband i rent silver där både hängsmycke och kedja medföljer. Storlek på hänget: bredd 10 mm.

Vi har berlocker i samma format med alla bokstäver från A-Z.

Våra silversmycken till barn/ tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och ett silverhänge med bokstav eller motiv är en lika populär gåva till doppresent och namngivning som att använda som ett mindre & lite nättare smycke som vuxen.. Alla berlocker levereras med kedja & presentförpackning.

Obs! Smycket √§r uppf√∂rstorat p√• bilden f√∂r att visa detaljer tydligare, se m√•tt f√∂r verklig storlek.