I lager

Barnhalsband platta med evighetstecken - halsband till barn

299 kr
Leverantör: Sweethearts

BESTÄLL NU MED FRAKTFRI LEVERANS - FIN PRESENTFÖRPACKNING MEDFÖLJER

Fint halsband i Ă€kta 925 sterling silver. Ett fint barnhalsband med en liten, rund platta med Evighetstecken i samma format som vĂ„ra bokstavsberlocker, gĂ„r fint att kombinera dessa. Halsband med evighetstecknet fyllt med glittrande cubic zirkonia stenar.  Kedja i barnlĂ€ngd medföljer, 35cm lĂ„ng..  Ett vĂ€lgjort silverhalsband som Ă€r lika fint att ge bort som present till barn eller vuxen.

Det hÀr Àr ett halsband i rent silver dÀr bÄde hÀngsmycke och kedja medföljer. Storlek pÄ hÀnget: bredd 10 mm.

Vi har berlocker i samma format med alla bokstÀver frÄn A-Z.

VÄra silversmycken till barn/ tjej/ dam Àr alla tillverkade i Àkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhÀngen. Fina, vÀlgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som Àr den sten som kommer nÀrmast en Àkta diamant, eller odlade sötvattenpÀrlor.

Att ge bort ett smycke Àr en uppskattad present eller julklapp och ett silverhÀnge med bokstav eller motiv Àr en lika populÀr gÄva till doppresent och namngivning som att anvÀnda som ett mindre & lite nÀttare smycke som vuxen.. Alla berlocker levereras med kedja & presentförpackning.

Obs! Smycket Ă€r uppförstorat pĂ„ bilden för att visa detaljer tydligare, se mĂ„tt för verklig storlek.