I lager

Dopgåva flicka - LITEN BLOMMA - Sweethearts silverhalsband

349 kr
Leverantör: Sweethearts

JUST NU! FRAKTFRI LEVERANS

  • Barnhalsband från Sweethearts
  • Halsband för barn i äkta 925 Sterling Silver
  • Rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina
  • Cubic Zirkonia sten som liknar diamant
  • Fin presentförpackning medföljer
  • Ett barnsmycke i hållbar & hög kvalitét
  • Fin födelsedagspresent, dopgåva, doppresent, namngivningspresent
  • Stilrena silverhalsband för barn i alla åldrar
  • Barnsmycken med stil

Här ett Sweethearts barnhalsband med en fin hängande blomma. Smycket behöver inte putsas eller blir missfärgat som andra silversmycken då det är Rhodiumpläterat vilket ger ett hållbart smycke med en exklusiv finish liknande vitguld eller platina. I mitten av smycket finns en Cubic Zirkonia vilket är den syntetiska sten som allra mest liknar en diamant.

Berlockens storlek är 14 mm i höjd inklusive hänget och 8 mm bred. Kedjans längd är 36 cm.

Smycket levereras med Sweethearts fina presentförpackning bestående av organzapåse, ask & presentkasse. Tillverkat i äkta 925 Sterling Silver med Rhodium plätering och en Cubic Zirconia sten i mitten av blomman. En present till någon speciell.

Sweethearts är en underbar kollektion med stilrena, fantastiskt söta halsband och armband för barn. Våra barnsmycken är tillverkade i äkta 925 Sterling Silver med Rhodium plätering samt ofta dekorerade med diamantliknande Cubic Zirconia stenar eller Swarovski kristaller. Rhodium pläteringen gör att smycket får en exklusiv finish, liknande vitguld eller platina och att det håller sig skinande med en fin lyster betydligt längre än andra silversmycken. Det missfärgas inte så lätt och har även ett motstånd mot repor. En fin Sweethearts presentförpackning i flera delar medföljer varje smycke.

Det är en uppskattad tradition att ge bort ett dopsmycke och förutom till doppresent och present vid namngivning är det också fint att ge ett smycke i present till nyfödd, som babypresent eller som födelsedagspresent till både flicka och pojke. Ett silverhalsband eller silverarmband från Sweethearts passar bra som dopgåva, namngivningspresent och blir ett fint minne som kan sparas och användas när barnet blivit lite större.

Eftersom våra Sweethearts smycken har en stilren design passar de bra till barn i alla åldrar och är en uppskattad present även till en lite större flicka. Vi har smycken med en kedja på 36 cm som passar barn upp till ca 7 års ålder och de med en kedja som har en förlängningskedja och då är 36-39 cm, dessa kan användas av barn upp till ca 12 års åldern eller längre. Läs i produktbeskrivningen vilken längd på kedja som medföljer det halsband du är intresserad av. Vill man fortsätta använda smycket när kedjan blivit för kort så kan man bara byta ut den mot en längre och fortsätta att använda sitt smycke ändå upp i vuxen ålder.

Sweethearts jewellery - for all of our princesses.