I lager

Dopsmycke till kille - silverhalsband stjärna

349 kr
Leverantör: Sweethearts

JUST NU! FRAKTFRI LEVERANS

  • Barnhalsband från Sweethearts
  • Äkta 925 Sterling Silver
  • Rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina
  • Cubic Zirkonia sten som liknar diamant
  • Fin presentförpackning
  • Hög kvalitét
  • Barnsmycken med stil

Här: ett Sweethearts silverhalsband med en fin hängande stjärna. Smycket behöver inte putsas eller blir missfärgat som andra silversmycken då det är Rhodiumpläterat vilket ger ett hållbart smycke med en exklusiv finish liknande vitguld eller platina. I mitten av smycket finns en Cubic Zirkonia vilket är den syntetiska sten som allra mest liknar en diamant.

Berlockens storlek är 13 mm i höjd inklusive hänget och 6 mm bred. Kedjans längd är 36 cm.

Smycket levereras med Sweethearts fina presentförpackning bestående av organzapåse, ask & presentkasse. Äkta 925 Sterling Silver med Rhodium plätering och en Cubic Zirconia sten. En present till någon speciell.

Sweethearts är en underbar kollektion med stilrena, fantastiskt söta halsband och armband för barn. Våra barnsmycken är tillverkade i äkta 925 Sterling Silver med Rhodium plätering samt dekorerade med Cubic Zirconia stenar. Fin presentförpackning i flera delar medföljer varje smycke.

Det är en uppskattad tradition att ge bort ett dopsmycke och förutom till doppresent och present vid namngivning är det också fint att ge ett smycke i present till nyfödd, som babypresent eller som födelsedagspresent till både flicka och pojke. Ett silverhalsband eller silverarmband från Sweethearts blir då en gåva och ett fint minne som kan sparas och användas när barnet blivit lite större.


Sweethearts jewellery - for all of our princesses.