I lager

Doppresent kille - Rosa & Bo, Woodlies Räv & Uggla

839 kr
Leverantör: Rosa & Bo

BESTÄLL NU MED FRAKTFRI LEVERANS!

En presentask färdigpackad & klar att ge bort i present till bebisen. Den passar även utmärkt som julklapp, doppresent eller som gåva vid namngivning.

Detta är en ask innehållande en leksak med 6 stycken fina djurfigurer i trä, Woodlies Fox with friends och Woodlies Owl with friends, samt Rosa & Bo överraskningsdockor Woodland.

Woodlies Fox & Friends är bebisleksaker som är tillverkade i lekvänligt, hållbart trä och är en del av Rosa & Bo kollektionen. De söta figurerna i naturaktiga färger blir både fina som en detalj i barnrummet och som en leksak för fantasifulla lekar.  Djuren har en storlek som passar mindre händer och tränar finmotoriken hos barnet. 

Rosa & Bo är en prisbelönt babyleksak som innehåller tre stycken överraskningsdockor och en kaninskallra i mitten.  Rosa & Bo främjar den kognitiva utvecklingen hos barnet och stimulerar dess öga-hand-koordination. En fin babyleksak som är säker att leka med för de yngsta.

Köp en gåvoask från Sweethearts som kommer att bli en uppskattad julklapp och present till bebisen! Asken levereras fin och redo att ges bort som den är men självklart går det att slå in den som en traditionell julklapp eller present.