I lager

Doppresent pojke - Bokstavshalsband J i äkta 925 silver

299 kr

BESTÄLL NU MED FRAKTFRI LEVERANS - FIN PRESENTFÖRPACKNING MEDFÖLJER

Ge bort ett fint bokstavshalsband i äkta 925 sterling silver i doppresent. Ett halsband med bokstavsberlock J passar perfekt som dopsmycke till en liten kille som fått ett namn som börjar på J. En dopgåva med bokstav fylld av glittrande cubic zirkonia stenar blir en uppskattad present. Fin kedja medföljer, 35cm lång samt presentförpackning. Ett välgjort silverhalsband som är fint att ge bort vid dop eller namngivning.

Det här är ett halsband i rent silver där både hängsmycke och kedja medföljer. Storlek på hänget: bredd 10 mm.

Vi har berlocker med alla bokstäver från A-Z.

Våra silversmycken till barn/ tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och ett bokstavshänge är en lika populär gåva till doppresent och namngivning som att använda som ett mindre & lite nättare smycke som vuxen.. Alla bokstavsberlocker levereras med kedja & presentförpackning.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.