I lager

Doppresent till pojke - kors med stenar av blå safir

429 kr
Leverantör: Sweethearts

Fint halsband i äkta 925 sterling silver som passar bra som dopsmycke till en pojke. Ett barnhalsband med ett vackert kors av blå stenar av äkta safir. Hänge med rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina. Kedja medföljer 35cm lång. Ett välgjort silverhalsband som är fint att ge bort som doppresent till ett barn.

Det här är ett halsband i rent silver där både hängsmycke och kedja medföljer. Storlek på hänget: höjd 19 mm bredd 9 mm.

Våra silversmycken till barn/ tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och ett silverhänge med kors är en lika populär gåva till doppresent och namngivning som att använda som vuxen.. Alla berlocker levereras med kedja & presentförpackning.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.