I lager

Halsband Hjärta - öppningsbar Hjärtberlock med cubic

799 kr
Leverantör: Sweethearts

Silverhalsband med hjärta. Vackert öppningsbar hjärtberlock. Ett hjärthalsband i äkta silver med glittrande cubic zirkonia stenar. Fri Frakt och Presentask!

Fint silverhalsband i äkta 925 silver. En kärleksfull, öppningsbar hjärtberlock med ett vackert graverat mönster på. Kedja 45cm lång medföljer smycket. Ett halsband som är fint att ge bort som present till någon man tycker om eller att köpa till dig själv!

Det här är ett halsband i rent silver där både hängsmycke och kedja medföljer. Storlek på hjärtat: höjd 22 mm bredd 18 mm.

Våra smycken till barn/ tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En vacker och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och våra hjärthalsband är ett bra tips till dotter, flickvän, fru eller någon annan som du vill ge en kärleksfull present till. Alla smycken levereras med presentask.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.