I lager

Halsband Hjärta - Silverhalsband Blossom i äkta silver

799 kr
399 kr
Leverantör: Sphere of Life

Silverhalsband med hjärta. Sphere of Love - Blossom. Ett silverhjärta i vintage stil. Fri Frakt och Presentask!

Smycket levereras i en organza påse som kommer i en speciell, exklusiv röd presentförpackning i form av en elegant kula med texten "Sphere of Love" på & en vit presentask med röda hjärtan samt tillhörande kasse. Ett litet kort med texten "Sphere of Love" och "Blossom" medföljer också till smycket.

Fint silverhalsband i äkta 925 silver. Ett vackert hjärtformat smycke i vintage stil med ett fint hängande Silverhjärta. Kedja medföljer 40-45cm lång inklusive förlängningsdel.. Ett elegant halsband som är fint att ge bort som present till någon man tycker om eller att köpa till dig själv!

Det här är ett halsband i rent silver där både hängsmycke och kedja medföljer. Storlek på hjärtat: bredd 16 mm.

Våra smycken till barn/ tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En vacker och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och våra hjärthalsband är ett bra tips till dotter, flickvän, fru eller någon annan som du vill ge en kärleksfull present till. Alla smycken levereras med presentask.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.