I lager

Halsband Hjärta - Silverhalsband med två Hjärtan

499 kr
Leverantör: Sweethearts

Silverhalsband med hjärta. Vackert silverhjärta med två sammanflätade hjärtan. Ett hjärthalsband i äkta silver. Fri Frakt och Presentask!

Fint silverhalsband i äkta 925 silver. Kärleksfullt smycke med ett mindre hjärta sammanflätat med ett större, båda med glittrande Cubic Zirkonia stenar. Rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina. Kedja 45cm lång medföljer smycket. Ett välgjort halsband som är fint att ge bort som present till någon man tycker om eller att köpa till dig själv!

Fint silverhalsband i äkta 925 silver. Ett vackert smycke med två sammanflätade hjärtan som har gnistrande Cubic Zirkonia stenar. Rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina. Kedja medföljer välj mellan två längder, 35cm om halsbandet är till ett barn eller 45cm om det är till en vuxen.. Ett halsband som är fint att ge bort som present till någon man tycker om eller att köpa till dig själv!

Det här är ett halsband i rent silver där både hängsmycke och kedja medföljer. Storlek på hjärtat: höjd 23 mm bredd 20 mm.

Våra smycken till barn/ tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En vacker och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och våra hjärthalsband är ett bra tips till dotter, flickvän, fru eller någon annan som du vill ge en kärleksfull present till. Alla smycken levereras med presentask.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.