I lager

Halsband Hjärta - Silverhalsband prickigt Silverhjärta

399 kr

Leverantör: Sweethearts

Silverhalsband med hjärta. Vackert litet silverhjärta med utströdda glitterstenar. Ett hjärthalsband i äkta silver. Fri Frakt och Presentask!

Fint silverhalsband i äkta 925 silver. Ett vackert smycke med ett fint hängande Silverhjärta som har fem glittrande Cubic Zirkonia stenar strödda på hjärtat. Rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina. Kedja medföljer välj mellan två längder, 36cm om halsbandet är till ett barn eller 45cm om det är till en vuxen.. Ett halsband som är fint att ge bort som present till någon man tycker om eller att köpa till dig själv!

Det här är ett halsband i rent silver där både hängsmycke och kedja medföljer. Storlek på hjärtat: höjd 14 mm bredd 8 mm.

Våra smycken till barn/ tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En vacker och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och våra hjärthalsband är ett bra tips till dotter, flickvän, fru eller någon annan som du vill ge en kärleksfull present till. Alla smycken levereras med presentask.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.