I lager

Halsband med kors - Silverkors av glittrande cubic stenar

549 kr

Leverantör: Sweethearts

BESTÄLL NU MED FRAKTFRI LEVERANS - FIN PRESENTFÖRPACKNING MEDFÖLJER

Fint halsband med kors i Ă€kta 925 sterling silver. Vackert silverkors av glittrande cubic zirkonia stenar.  Kedja medföljer, vĂ€lj mellan tvĂ„ lĂ€ngder, 35cm om halsbandet Ă€r till ett barn eller 45cm om det Ă€r till en vuxen. Ett vĂ€lgjort silverhalsband som Ă€r lika fint att ge bort som present till barn eller vuxen.

Det hÀr Àr ett halsband i rent silver dÀr bÄde hÀngsmycke och kedja medföljer. Storlek pÄ hÀnget: höjd 28 mm bredd 12 mm.

VÄra silversmycken till barn/ tjej/ dam Àr alla tillverkade i Àkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhÀngen. Fina, vÀlgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som Àr den sten som kommer nÀrmast en Àkta diamant, eller odlade sötvattenpÀrlor.

Att ge bort ett smycke Àr en uppskattad present eller julklapp och ett silverhÀnge med kors Àr en lika populÀr gÄva till doppresent och namngivning, konfirmationspresent som att anvÀnda som vuxen.. Alla berlocker levereras med kedja & presentförpackning.

Obs! Smycket Ă€r uppförstorat pĂ„ bilden för att visa detaljer tydligare, se mĂ„tt för verklig storlek.