I lager

Silverörhängen studs klassiska runda Halo - äkta 925 silver

429 kr
Leverantör: Sweethearts

Fina silverörhängen i äkta 925 silver. Klassiska, runda Halo örhängen med en cubic zirkonia sten i mitten, omgiven av små. Fri Frakt och Presentask!

Rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina. Söta örhängen som passar bra till present eller att köpa till dig själv!

Det här är ett set med två örhängen i rent silver. Storlek: höjd 7 mm bredd 7 mm.

Våra silversmycken till tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och våra örhängen är ett bra tips till dotter, flickvän, fru eller någon annan som du vill ge en fin present till. Alla smycken levereras med presentask och snöre.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.  

Vi levererar våra smycken i presentask, vilket gör att örhängen ej kan returneras av hygienskäl. Önskar du istället få dessa i en plomberad, genomskinlig plastförpackning så skriv detta under meddelande i kassan så går det bra att returnera en oöppnad förpackning.