I lager

Silverring med vackra stenar av Ametist - ring i äkta silver

479 kr

Leverantör: Sweethearts

Fin silverring i äkta 925 silver. Vacker ring med tre eleganta stenar av lila Ametist.. Rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina. En fin ring som är fin att ge bort som present till någon man tycker om!

Det här är en ring i rent silver som finns i tre storlekar. Storlek på ringen: 16,17,18 bredd 8 mm.

Du hittar rätt ringstorlek genom att ta en redan lagom ring och mäta insidan tvärsöver, diametern motsvarar vår storlek i mm. Mäter man istället omkretsen på det finger man önskar bära ringen på, så motsvarar ca 50/51mm storlek 16, 53/54mm storlek 17 och 56/57mm storlek 18, är man mellan två storlekar så rekommenderas den större storleken.
Behöver du en mindre eller större storlek än de vi erbjuder så går det bra att kontakta oss så ser vi på möjligheten att ta hem detta.

Våra silversmycken till tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med vackra halsband, armband, ringar och örhängen. Vi har både tunna och breda ringar, alla vackra med fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad födelsedagspresent eller julklapp och våra ringar är ett bra tips på present till dotter, flickvän, fru eller någon annan som du vill ge en fin present till. Alla smycken levereras med presentförpackning.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.