Julörhängen Polkagriskäppar - söta örhängen i äkta silver

249 kr

Produkten är tyvärr slut i lager

Leverantör: Sweethearts

Söta julörhängen till barn i äkta silver. Fina barnörhängen med söta och roliga Polkagriskäppar. Fri Frakt och Presentask! Dessa örhängen har bakploppar i silver som har ett överdrag i silikon så att örhänget smidigt och bekvämt sitter på plats. 

En kollektion med barnsmycken i miniatyrstorlek som har fina och välgjorda detaljer och är tillverkade i äkta 925 sterling silver.

Alla våra silverörhängen till barn levereras med presentask. Storlek örhänge 6 x 9 mm. 

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.

Vi levererar våra smycken i presentask, vilket gör att örhängen ej kan returneras av hygienskäl. Önskar du istället få dessa i en plomberad, genomskinlig plastförpackning så skriv detta under meddelande i kassan så går det bra att returnera en oöppnad förpackning.

Önskar du ett lite mer klassiskt smycke så se gärna på vår Sweethearts kollektion med halsband & armband där varje smycke med kedja är Rhodium pläterat och kommer med en fin presentförpackning i 3 delar.

Smycken är populära redan som babypresent vid bl.a. dop, namngivning, födelsedag och julklapp. Ett fint minne som vi då rek. sparas och används av barnet från 3 års ålder.