I lager

Doppresent pojke - Rosa & Bo leksak, båt & skallra Kanin

1 199 kr
Leverantör: Rosa & Bo

BESTÄLL NU MED FRAKTFRI LEVERANS!

En presentask färdigpackad & klar att ge bort i present till bebisen. Den passar även utmärkt som julklapp, doppresent eller som gåva vid namngivning.

Detta är en ask innehållande kaninskallran Bo the Bunny, Rosa & Bo överraskningsdockor Woodland och en fin träbåt fylld med söta djurfigurer. Alla produkterna är testade enligt europeisk standard och är fria från BPA.

Rosa & Bo är en prisbelönt babyleksak som innehåller tre stycken överraskningsdockor och en kaninskallra i mitten.  Rosa & Bo främjar den kognitiva utvecklingen hos barnet och stimulerar dess öga-hand-koordination. En fin babyleksak som är säker att leka med för de yngsta. De söta dockorna blir både fina som en detalj i barnrummet och som en leksak för fantasifulla lekar.

Skallran Bo the Bunny från Rosa & Bo är en modern variant av den klassiska babyleksaken. Detta är en skojig kaninformad skallra som stimulerar bebisen med sitt söta utseende, ljud och känsla att ta på.  Med sitt charmiga utseende blir Bo the Bunny lätt en favoritleksak.

Rosa & Bo Rock-a-boat är en underbart fin båt tillverkad i bokträ och fylld med samtliga söta Woodland figurer vilket ger en leksak som både är fin att titta på och rolig att leka med. Barnet kan roa sig med att plocka ut och sätta tillbaka de söta figurerna i båten eller leka med dem utanför den. När barnet blir lite större så kan ni öva på räkneorden samtidigt som ni sätter tillbaka figurerna i båten. Det finns många olika sätt att leka med denna fina, charmiga leksak i hållbart trä.

Köp en gåvoask från Sweethearts som kommer att bli en uppskattad julklapp och present till bebisen! Asken levereras fin och redo att ges bort som den är men självklart går det att slå in den som en traditionell julklapp eller present.