I lager

Doppresent pojke - Rosa & Bo Pastellblå & Skallra Kanin Mint

549 kr
Leverantör: Rosa & Bo

BESTÄLL NU MED FRAKTFRI LEVERANS!

En presentask färdigpackad & klar att ge bort i present till bebisen. Den passar även utmärkt som julklapp, doppresent eller som gåva vid namngivning.

Detta är en ask innehållande kaninskallran, Bo the Bunny och Rosa & Bo överraskningsdockor i pastellblå. Alla produkterna är testade enligt europeisk standard och är fria från BPA.

Skallran Bo the Bunny från Rosa & Bo är en modern variant av den klassiska babyleksaken. Detta är en skojig kaninformad skallra som stimulerar bebisen med sitt söta utseende, ljud och känsla att ta på.  Med sitt charmiga utseende blir Bo the Bunny lätt en favoritleksak.

Rosa & Bo är en prisbelönt babyleksak som innehåller tre stycken överraskningsdockor och en kaninskallra i mitten.  Rosa & Bo främjar den kognitiva utvecklingen hos barnet och stimulerar dess öga-hand-koordination. En fin babyleksak som är säker att leka med för de yngsta.

Köp en gåvoask från Sweethearts som kommer att bli en uppskattad julklapp och present till bebisen! Asken levereras fin och redo att ges bort som den är men självklart går det att slå in den som en traditionell julklapp eller present.