I lager

Silverarmband tennisarmband med dubbel, glittrande Halo

629 kr
Leverantör: Sweethearts

Fint silverarmband i äkta 925 silver. Elegant armband med i "tennismodell" med rad av glittrande Cubic Zirkonia stenar som här har en vacker Halo sten i mitten med två rader mindre stenar runt omkring. Rhodiumpläterad exklusiv finish liknande vitguld och platina. Ett vackert armband som är fint att ge bort som present eller att köpa till dig själv!

Det här är ett armband i rent silver med förlängningsdel. Längd inkl. förlängningskedja är 15-22,5cm. Storlek på smycke: höjd 9 mm

Våra silversmycken till tjej/ dam är alla tillverkade i äkta 925 sterling silver. En modern och stilfull kollektion med halsband, armband, ringar och örhängen. Fina, välgjorda detaljer och ofta med stenar av glittrande Cubic Zirkonia, som är den sten som kommer närmast en äkta diamant, eller odlade sötvattenpärlor.

Att ge bort ett smycke är en uppskattad present eller julklapp och våra armband är ett bra tips till dotter, flickvän, fru eller någon annan som du vill ge en fin present till. Alla smycken levereras med presentask.

Obs! Smycket är uppförstorat på bilden för att visa detaljer tydligare, se mått för verklig storlek.