Babyskor - Sweethearts inneskor till bebis

Söta babyskor från Sweethearts. Välj en mjuk babymoccasin eller söt sommarsandal till bebis. Många fina färger och modeller i kollektionen. Fin present till bebisen, passar även som doppresent eller vid namngivning. Varje par skor kommer med Sweethearts presentkasse för att snabbt bli en fin gåva t.ex. till nyfödd och finns i två storlekar att välja mellan.


Babyskor till flicka & pojke

Letar du efter söta babyskor till en liten flicka eller pojke? Vi har flera olika modeller av sko till bebis som alla kommer med en fin presentkasse, klar att ge bort som present. Välj mellan flera olika modeller och färger av skor. En mjuk sko skyddar bebisens fot och hjälper till att hålla den lagom varm. Vi har både mjuka moccasinliknande skor, sommarskor & sandaler samt lätt fodrade skor till bebis.

Välj en söt sko till bebis från Sweethearts

Vi har fina, mjuka skor till bebis. Alla våra skor är sk. pre-walkers och avsedda till barn som ännu inte börjat att gå. En söt sko från Sweethearts passar lika bra som present till en liten flicka eller pojke. Välj mellan gulliga skor med rosett i pastelliga färger, söta sandaler och fina, lite sportigare modeller.

Köp skor i present till bebis eller nyfödd

Ett par babyskor till bebis eller som present till en nyfödd blir en fin och uppskattad gåva. Våra skor från Sweethearts är så söta att de gärna sparas som ett fint minne från babytiden. Om du väljer att betala din beställning med Swish så går det även att meddela oss i samband med beställningen att du önskar få den skickad direkt till annan mottagare så ordnar vi detta. Vi behöver då ett namn, adress och ett telefonnummer för avisering dit presenten ska skickas. Detta gäller alla produkter i hela butiken och givetvis även våra skor till bebis.

Beställ babyskor hos oss med Fri Frakt

Vår sko från Sweethearts är inte bara söt att titta på utan mjuk och skön för bebisen att ha på sig.  Väljer du att köpa ett par av våra babyskor till ditt eget barn eller som present kan du få dessa skickade helt utan fraktkostnad till valfri adress inom Sverige.