Haklappar

Fina haklappar i silikon till bebis. Mjuka, tunna, behagliga haklappar att använda i snygga färger. Vår haklapp för barn är tillverkad i livsmedelgodkänd silikon och fria från BPA, ftalater och tungmetaller. Passar fint som doppresent till pojke eller flicka, som babypresent eller som gåva vid namngivningen. Haklapparna levereras i 3-pack i en fin, stilfull presentask redo att ge bort.


Haklappar i Silikon till bebis

Våra fina haklappar i silikon är praktiska att använda vid matstunden. De fungerar jättebra att använda till en bebis som matas men är även perfekta till ett lite större barn som vill börja äta själv. Den rymliga fickan fångar upp den delen av maten som inte hamnar i munnen. Våra haklappar är samtliga tillverkade i lättskött, livsmedelgodkänd silikon.

En mjuk, skön haklapp till barn

Alla våra set består av tre fina haklappar i matchande färger som passar bra till både pojkar & flickor. Välj favoriten bland alla kombinationer att välja mellan i kollektionen. Köp till ert eget barn eller ge bort som bebispresent, vid dop eller namngivning. Alla våra set haklappar kommer färdiginpackade i en fin presentförpackning klar att ge bort som den är om man så önskar. Att haklappen är tillverkad i mjuk, smidig silikon gör den behaglig för barnet att använda.

Fina babypresenter med haklappar

Vi har många fina färger på våra populära haklappar. En uppskattad present som en liten kille eller tjej får mycket användning av. En fin presentask med haklappar i är ett bra förslag om du vill satsa på en fin och praktisk present. Våra haklappar är tillverkade i livsmedelgodkänd silikon som är lätt att hantera och rengöra. En snygg, stilren och praktisk modell av haklapp för barn som fyller sin funktion väl.

Köp tre fina haklappar i set med Fri Frakt

Alla våra haklappar för barn har hög kvalitét. Välj det set med färger som du gillar allra bäst och få den levererad med Fri Frakt. Behöver du en present som skickas direkt till mottagaren så går det också bra om du väljer att betala med Swish och meddelar oss detta i samband med beställning.