Funkybox förvaring för våtservetter

Funkybox är en snygg förvaring för våtservetter. Passar i alla rum och finns i många fina färger i kollektionen att välja mellan. Använd den stora asken till ett fullt paket med våtservetter hemma och den mindre ToGo boxen när det är mindre kvar i paketet och ha t.ex. i bilen eller i skötväskan. Välj dina favoritfärger och placera överallt en våtservett kan behöva vara nära till hands. Se även våra färdiga presentaskar med två Funkybox, en Originalstorlek och en ToGo ask, klara att ge bort i present.


Förvara dina våtservetter i en Funkybox

Vi har ett stort utbud av Funkybox - den snygga förvaringen till våtservetterna. En box där du enkelt kan placera ditt färdigköpta paket med våtservetter inuti. Köp till dig själv eller ge bort i present! Vi har även 2-pack Funkybox som är packade i fina presentaskar, extra fina att ge bort!

Smart & praktisk låda till våtservetter

Se hela vår stora kollektion med Funkybox att välja mellan. Vi har en box som passar alla. Ljusa färger och Mörka färger, med små stjärnor eller ett mer gulligt motiv. Att ha paketet med våtservetter i en Funkybox hjälper till att hindra att våtservetterna torkar ut. Du tar enkelt loss botten på asken och placerar in hela paketet med våtservetter. Genom att trycka på knappen på ovansidan så öppnar sig locket och du kan lätt dra ut det antal servetter som du behöver.

Göm alla fula paket med våtservetter i en snygg Funkybox

Då Funkybox finns i ett stort antal färger så bör du lätt kunna hitta den som är snyggast på den plats som du önskar att placera den på. Givetvis går den lätt och smidigt att flytta runt efter behov men du kan också placera ut flera på de ställen där en våtservett kan komma lägligt till hands som i badrummet, på toaletten, i köket eller i barnrummet. En våtservett kan behövas vid blöjbyte, potträning, kladdiga fingrar och många använder även dessa för att snabbt torka rent en yta där det behövs. Vår mindre ask ,Funkybox ToGo, passar bra att flytta över paketet i när det börjar blir mindre och fylla på med ett nytt i den stora asken. Du kan då smidigt ta med ToGo asken i skötväskan, bilen eller någon annanstans där du vill ha våtservetter nära till hands.

Beställ din Funkybox med Fri Frakt

Funkybox är den snygga och smarta förvaringen till våtservetterna och finns i ett stort antal färger och motiv att välja mellan. Det går lika bra att köpa till sig själv som att ge bort som en fin bebispresent vid t.ex dop eller babyshower. Vi erbjuder en helt fraktfri leverans men om du vill ha din Funkybox lite fortare finns det även möjlighet att betala en lägre kostnad för en lite snabbare hantering av din beställning.